Ubat anti-parasit

Detoxic di Lavas Malaysia

Kapsul Detoxic
RM179RM358
4.57

Untuk memesan Detoxic

Potongan harga -50%

Pesan Detoxic di Lavas dengan harga RM179

Anda boleh memesan kapsul Detoxic di Lavas (Malaysia) di laman web rasmi. Jimat 50% dari kos ubat hari ini dan pesan dengan harga hanya RM179. Sekiranya anda perlu membeli kapsul anti-parasit dengan potongan harga, sila nyatakan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan di laman web. Pengurus akan menghubungi anda setelah menghantar aplikasi untuk menjawab pertanyaan anda mengenai pembayaran dan penghantaran dan menjelaskan maklumat penghantaran. Di pejabat pos, pembayaran dibuat secara tunai semasa penghantaran di bungkusan.

Cara membeli di Lavas Detoxic

Di mana hendak membeli kapsul Detoxic di Lavas

Semakin ramai penduduk di Malaysia mengadu masalah helminth. Singkirkan mereka dengan Detoxic. Kapsul melawan parasit adalah semula jadi dan mengandungi ekstrak tumbuhan, menormalkan metabolisme dan membuang toksin dari badan.

Kesan anti-worming dicapai berkat selulosa mikrokristal. Ia 100% serat dan tidak dapat diproses oleh perut. Ia membengkak dari jus gastrik dan turun ke saluran pencernaan, mengumpulkan toksin. Selepas itu, ia dikeluarkan secara semula jadi.

Kelebihan utama Detoxic adalah bahawa ia tidak mempunyai kontraindikasi dan tersedia tanpa preskripsi. Malah kanak-kanak dari 3 tahun boleh menggunakannya. Di laman web rasmi anda boleh membeli ubat tersebut dengan tawaran istimewa - dengan harga RM179. Kemudian tinggalkan permintaan melalui borang pesanan. di Lavas hanya sah hari ini dengan diskaun 50%. Anda boleh membayar bungkusan itu setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau dari kurir.

Dalam borang pesanan, isi ruangan dengan nama dan nombor telefon untuk memesan Detoxic, dan dalam masa 15 minit pengurus akan memanggil anda untuk mengesahkan pesanan. Dia akan memperbaiki data untuk penghantaran ke kota Lavas, Malaysia. Kos penghantaran tepat melalui kurier ke alamat yang anda nyatakan mungkin berbeza bergantung pada bandar. Bayar pesanan setelah menerimanya melalui pos atau kurier terus di pejabat pos.