Ubat anti-parasit

Detoxic di Bakalalan Malaysia

Kapsul Detoxic
RM179RM358
4.57

Untuk memesan Detoxic

Potongan harga -50%

Dapatkan Detoxic di Bakalalan dengan harga RM179

Anda boleh mendapatkan kapsul Detoxic di Bakalalan (Malaysia) di laman web rasmi. Jimat 50% dari kos ubat hari ini dan pesan dengan harga hanya RM179. Untuk membeli kapsul anti-parasit dengan diskaun -50% semasa, nyatakan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan di laman web. Pengurus akan menghubungi anda setelah mengemukakan permohonan pendaftaran penghantaran dan berunding mengenai permohonan dan penjelasan mengenai maklumat penghantaran. Di pejabat pos, ia dilakukan setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau melalui pos.

Cara membeli di Bakalalan Detoxic

Di mana untuk memesan kapsul Detoxic di Bakalalan

Semakin ramai penduduk di Malaysia mengadu masalah helminth. Singkirkan mereka dengan Detoxic. Kapsul melawan parasit adalah semula jadi dan mengandungi ekstrak tumbuhan, menormalkan metabolisme dan membuang toksin dari badan.

Kesan anti-worming dicapai berkat selulosa mikrokristal. Ia 100% serat dan tidak dapat diproses oleh perut. Ia membengkak dari jus gastrik dan turun ke saluran pencernaan, mengumpulkan toksin. Selepas itu, ia dikeluarkan secara semula jadi.

Kelebihan utama Detoxic adalah bahawa ia tidak mempunyai kontraindikasi dan tersedia tanpa preskripsi. Malah kanak-kanak dari 3 tahun boleh menggunakannya. Di laman web rasmi anda boleh memesan ubat tersebut di laman web rasmi dengan harga RM179. Kemudian masukkan nama dan nombor telefon anda. di Bakalalan hanya mempunyai diskaun 50% hari ini. Anda membayar hanya setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos.

Dalam borang pesanan, isi ruangan dengan nama dan nombor telefon untuk memesan Detoxic, dan pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia akan mengemas kini data untuk pengiriman ke kota Bakalalan, Malaysia. Kos penghantaran bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza bergantung pada bandar. Bayar pesanan setelah menerimanya melalui pos atau kurier terus di pejabat pos.