Ubat anti-parasit

Detoxic di ALOR Setar Malaysia

Kapsul Detoxic
RM179RM358
4.57

Untuk memesan Detoxic

Potongan harga -50%

Dapatkan Detoxic di ALOR Setar dengan harga RM179

Anda boleh mendapatkan kapsul Detoxic di ALOR Setar (Malaysia) di laman web rasmi. Jimat 50% dari kos ubat hari ini dan pesan dengan harga hanya RM179. Sekiranya anda ingin mendapatkan kapsul anti-parasit pada tawaran istimewa, sila nyatakan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan di laman web. Pengurus akan menghubungi anda setelah menghantar permohonan untuk berunding dan menjelaskan maklumat penghantaran. Di pejabat pos, pembayaran dibuat secara tunai semasa penghantaran di bungkusan.

Cara membeli di ALOR Setar Detoxic

Di mana untuk memesan kapsul Detoxic di ALOR Setar

Semakin ramai penduduk di Malaysia mengadu masalah helminth. Singkirkan mereka dengan Detoxic. Kapsul melawan parasit adalah semula jadi dan mengandungi ekstrak tumbuhan, menormalkan metabolisme dan membuang toksin dari badan.

Kesan anti-worming dicapai berkat selulosa mikrokristal. Ia 100% serat dan tidak dapat diproses oleh perut. Ia membengkak dari jus gastrik dan turun ke saluran pencernaan, mengumpulkan toksin. Selepas itu, ia dikeluarkan secara semula jadi.

Kelebihan utama Detoxic adalah bahawa ia tidak mempunyai kontraindikasi dan tersedia tanpa preskripsi. Malah kanak-kanak dari 3 tahun boleh menggunakannya. Di laman web rasmi, anda boleh memesan ubat dengan harga yang lebih rendah - dengan harga RM179. Kemudian masukkan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan. di ALOR Setar hanya sah hari ini dengan diskaun 50%. Bayaran hanya setelah menerima bungkusan di alamat anda.

Masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan di laman web untuk memesan Detoxic, dan tunggu panggilan pekerja dan bersetuju dengan butirannya. Dia akan memperbaiki data untuk penghantaran ke bandar ALOR Setar, Malaysia. Kos penghantaran yang tepat berbeza dari bandar ke bandar. Setelah menerima bungkusan itu, anda membayarnya terus di pejabat pos.