Arahan penggunaan Detoxic

Petunjuk penggunaan ubat

Detoksik adalah produk semula jadi. Ia tersedia tanpa preskripsi dan hampir tidak mempunyai kontraindikasi. Satu-satunya kesan sampingan yang mungkin berlaku adalah reaksi alergi terhadap tumbuhan individu dalam makanan tambahan.

Kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak berumur 3 tahun boleh mengambil Detoxic. Dianjurkan apabila:

 • kecurigaan helminths (cacing parasit dan cacing);
 • masalah metabolik, gangguan indeks jisim badan;
 • imuniti yang lemah kerana penyakit baru-baru ini;
 • kemerosotan kesihatan umum.

Makanan tambahan Detoksik dijamin dapat menghilangkan cacing dan diambil sebagai langkah pencegahan. Antara kesan positifnya yang lain adalah peningkatan kesejahteraan umum dan membersihkan badan dari toksin dan racun.

Bagaimana saya tahu jika saya mempunyai helminths?

Cacing dan parasit lain tidak menyebabkan demam atau batuk. Mereka lebih sukar didiagnosis daripada selesema atau selesema biasa. Sebaliknya, mereka menguras badan kita dan memberi kesan negatif kepada semua sistem kehidupan. Pertimbangkan untuk mengambil Detoxic jika anda mengalami gejala berikut:

 • Penyakit berjangkit yang kerap

  Parasit memakan banyak bahan berguna semasa berada di dalam tubuh manusia. Atas dasar ini, penurunan imuniti berlaku, yang membawa kepada penyakit berjangkit yang kerap.
 • Rasa keletihan yang berterusan

  Produk sisa helminths mengandungi bahan toksik. Semakin teruk pencerobohan, rasa sakit yang lebih umum akan dirasakan. Ia disertai dengan rasa tidak senang dan mudah marah.
 • Reaksi alergi

  Ruam, gatal-gatal dan ruam pada kulit. Khususnya, ini berlaku di kawasan selangkangan. Pada peringkat kemudian, rambut rapuh dan kupas terjadi, kulit di tumit retak.
 • Gangguan gastrointestinal

  Ini boleh menjadi mual ringan, gangguan pencernaan, sembelit, muntah, sakit di pusar, dll. Gangguan gastrousus adalah parasit usus. Pengaruh otot pada sistem ini pada tahap yang lebih rendah.

Bagaimana cara menggunakan kapsul anti-parasit Detoksik?

Arahan untuk penggunaan kapsul Detoxic

Sekiranya anda melihat simptom cacing atau ingin mengambil langkah pencegahan terhadap kejadiannya, beli Detoxic. Gunakan mengikut arahan ini:

 • Untuk kanak-kanak berumur lebih dari 12 tahun dan orang dewasa: minum ubat dua kali sehari, 30 minit selepas makan selama 30 hari;
 • Untuk kanak-kanak berumur 6 hingga 12 tahun: minum ubat dua kali sehari, 30 minit selepas makan selama 20 hari;
 • Untuk kanak-kanak berumur 3 hingga 6 tahun: Ambil kapsul 3 kali sehari selepas sarapan, makan tengah hari dan makan malam selama 10 hari.

Untuk tujuan profilaksis, ubat ini disyorkan untuk diminum setahun sekali. Apabila digunakan untuk tujuan perubatan, 1 kursus sudah cukup untuk menghilangkan cacing dan produk buangannya.

Perhatikan! Arahan untuk penggunaan makanan tambahan Detoxic disertakan bersama ubat. Simpan supaya anda dapat menggunakan Detoxic dengan sebaik mungkin. Di laman web rasmi, anda boleh membeli kapsul anti-parasit Detoksik dengan harga murah di Malaysia.